Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Leslie 3 csatornás kompakt Leslie, diófa

Hammond Leslie 2103 mk2

Az új Leslie 2103 mk2, mint az elődje, egy különálló, teljes Leslie egység. Ez a sokoldalú, többcsatornás Leslie ráköthető bármilyen egy- vagy többcsatornás bemenettel rendelkező erősítővel működő billentyűre vagy orgonára.

Az új tervezésű elektroncsöves előerősítő és overdrive egység és a Digital Leslie szimulátor fokozza ennek a kiemelkedő Leslie terméknek a hangminőségét.

A Leslie 2103 mk2 két fix (bal és jobb) és egy forgó csatornával rendelkezik. Mindkét fix csatornát egy-egy új 75W RMS erősítő, a forgó csatornát pedig egy 50W RMS erősítő hajtja - így a teljes kimenet 200W RMS.

A forgó és a bal és jobb fix csatornához van egy 11-pines Leslie csatlakozó és egy fejhallgató-jack.

A zenész állíthatja a lassú-gyors sebességet, az emelkedés/esés (felfutás, visszalassulás) idejét és a szünet időt. Ráadásul, ezeket a beállításokat el lehet menteni. A MIDI terminál lehetővé teszi, hogy a Leslie több funkcióját a billentyűnkről vagy orgonánkról irányítsuk.
És ami a legjobb: megmaradt a hagyományos Leslie-hangzás!

A Leslie 2103 mk2 egy bővíthető önálló egység.

Az elektroncsövek és a csöves overdrive rendkívül sokoldalúvá teszik a Leslie-t, ami tökéletes minden zenei stílusban, mint a Pop, Jazz, Roots, Rock, Country, Blues, Latin, Reggae, World/Ethnic és Folk.

Vonatkozó típusok: LádaOrgona

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.