Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Joyo vezetékes stúdió monitor fejhallgató

JMH-02

Páratlan hangminőség a JOYO Studio Monitor Headsettel. Profik és kezdők számára egyaránt biztosítja a funkcionalitás, a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját.

Pontos hangzás: 50 mm-es HiFi driver egységgel felszerelve a JMH-02 biztosítja a kifogástalan hangreprodukciót, metsző magas tartománnyal, gazdag középpel és mély, tiszta basszussal. Felvételhez, keveréshez vagy zenehallgatáshoz is kiváló, tiszta hangzást ad.

Teljes zajszűrés: zárt dizájn, amely hatékonyan csökkenti és zárja ki a környezeti zajokat, így csak a saját hangodat hallod.

Személyre szabható kényelem: akár hosszan tartó használat során is kényelmes marad, köszönhetően az ergonómikus fülpárnáknak és az állítható, párnázott puha bőr fejpántnak.

Sokoldalú csatlakozás bármilyen audio setuphoz könnyedén csatlakoztatható, köszönhetően a 2-az-1-ben csatlakozónak, amelyhez 3,5 mm és 6,35 mm jack adapter jár, így okostelefonhoz, keverőhöz, erősítőhöz vagy bármilyen audio eszközhöz csatlakoztatható.

Hossszantartó használatra: prémium alapanyagokból, mindennapos használatra készült, pehelykönnyű és hordozható - így kül- és beltéri használatra egyaránt kiváló.

Vonatkozó típusok: Kiegészítő

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.