Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

BlackSmith Bass, Custom Light, 34

BS-NW-40125-5-34

Nikkel körtekercselt basszus húr - 5 húros
.040 - .065 - .080 - .100 - .125

A BlackSmith elektromos basszus húrok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a legmodernebb tekercselő berendezés használatával. Az USA-ban gyártott nikkel és acél hosszú élettartamot és tisztább hangzást kölcsönöz, mint a hagyományos nikkel tekercselésű húr. Számítógépvezérelt technológiával egyenletes tekercselést és húrnyomást kapunk, ami stabil hangolást, pontos intonációt és kiváló játszhatóságot eredményez. Az egyedülálló, szabadalmazott vákuumzárású, csavarodásmentes csomagolásnak köszönhetően a húr nem rozsdásodik és nem sérül.

NW-40125-5-34 - A BlackSmith népszerű NW-40100-4-34 nikkelbevonatos körtekercselt acél basszus húrkészletének öthúros verziója. A .125 mély B húr hozzáadásával finomabb érzetet ad, mint egy standard basszus húrkészlet, viszont megtartja a tiszta, átütő, feszes mélyekkel rendelkező jellegzetes hangzását. 34" menzúrájú basszusgitárokhoz alkalmas.

Vonatkozó típusok: Basszus5 húros basszus

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Linkek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.