Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

BlackSmith Bass, Regular Medium Light, 34

BS-NW-45135-5-34

Nikkel körtekercselt basszus húr - 5 húros
.045 - .065 - .085 - .105 - .135

A BlackSmith elektromos basszus húrok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a legmodernebb tekercselő berendezés használatával. Az USA-ban gyártott nikkel és acél hosszú élettartamot és tisztább hangzást kölcsönöz, mint a hagyományos nikkel tekercselésű húr. Számítógépvezérelt technológiával egyenletes tekercselést és húrnyomást kapunk, ami stabil hangolást, pontos intonációt és kiváló játszhatóságot eredményez. Az egyedülálló, szabadalmazott vákuumzárású, csavarodásmentes csomagolásnak köszönhetően a húr nem rozsdásodik és nem sérül.

NW-45135-5-34 - A BlackSmith népszerű NW-45105-4-34 nikkelbevonatos körtekercselt acél hibrid basszus húrkészletének öthúros verziója. A .135 mély B húr hozzáadásával, optimális azok a zenészek számára, akik a kényelmes húrnyomás, a tiszta alaphangok és a zengő, feszes mélyek ideális kombinációját keresik. 34" menzúrájú basszusgitárokhoz alkalmas.

Vonatkozó típusok: Basszus5 húros basszus

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Linkek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.