Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

BlackSmith AOT Bass, Regular Light, 34

BS-ANW-45100-4-34

Nano Carbon Shield AOT bevonatos nikkel körtekercselt basszus húr, 34"
.045 - .065 - .080 - .100

A BlackSmith elektromos basszus húrok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a legmodernebb tekercselő berendezés használatával. Az USA-ban gyártott nikkel és acél hosszú élettartamot és megnövelt hangkitartást biztosít. Számítógépvezérelt technológiával egyenletes tekercselést és húrnyomást kapunk, ami stabil hangolást, pontos intonációt és kiváló játszhatóságot eredményez.
BlackSmith-exkluzív Nano Carbon Shield bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza az oxidációt és a szennyeződések felhalmozódását anélkül, hogy a hangzást megváltoztatná. Ez együttesen biztosítja a konzisztencia, a hangszín, a tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát.

ANW-45100-4-34 - A BlackSmith népszerű nikkelbevonatos körtekercselt acél basszus húrkészletének bevonatos változata, amely a fényes hangzás, az átütő erő és a kényelmes játszhatóság ideális kombinációját adja - ez egy univerzális, szinte minden zenei stílushoz használható húrkészlet. 34" menzúrájú basszusgitárokhoz alkalmas.

Vonatkozó típusok: BasszusBevonatos

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Linkek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.