Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

AOT Bass, Custom Light, 34

BS-ANW-40125-5-34

Nano Carbon Shield AOT bevonatos nikkel körtekercselt basszus húr, 34" - 5 húros
.040 - .065 - .080 - .100 - .125

A BlackSmith elektromos basszus húrok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a legmodernebb tekercselő berendezés használatával. Az USA-ban gyártott nikkel és acél hosszú élettartamot és megnövelt hangkitartást biztosít. Számítógépvezérelt technológiával egyenletes tekercselést és húrnyomást kapunk, ami stabil hangolást, pontos intonációt és kiváló játszhatóságot eredményez.
BlackSmith-exkluzív Nano Carbon Shield bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza az oxidációt és a szennyeződések felhalmozódását anélkül, hogy a hangzást megváltoztatná. Ez együttesen biztosítja a konzisztencia, a hangszín, a tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát.

ANW-40125-5-34 - A BlackSmith népszerű NW-40100-4-34 nikkelbevonatos körtekercselt acél basszus húrkészletének bevonatos, öthúros verziója. A .125 mély B húr hozzáadásával a standard basszus húrkészletnél egy puhább érzet érhető el, miközben megtartja a tiszta és átütő, feszes mélyek jellegzetes kombinációját. 34" menzúrájú basszusgitárokhoz alkalmas.

Vonatkozó típusok: Basszus5 húros basszusBevonatos

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Linkek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.