Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

BlackSmith AOT Bass, Regular Medium Light, 34 col, 45-135 húr - 5 húros

BS-ANW-45135-5-34

Nano Carbon Shield AOT bevonatos nikkel körtekercselt basszus húr, 34" - 5 húros
.045 - .065 - .085 - .105 - .135

A BlackSmith elektromos basszus húrok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a legmodernebb tekercselő berendezés használatával. Az USA-ban gyártott nikkel és acél hosszú élettartamot és megnövelt hangkitartást biztosít. Számítógépvezérelt technológiával egyenletes tekercselést és húrnyomást kapunk, ami stabil hangolást, pontos intonációt és kiváló játszhatóságot eredményez.
BlackSmith-exkluzív Nano Carbon Shield bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza az oxidációt és a szennyeződések felhalmozódását anélkül, hogy a hangzást megváltoztatná. Ez együttesen biztosítja a konzisztencia, a hangszín, a tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát.

ANW-45135-5-34 - A BlackSmith NW-45105-4-34 népszerű nikkelbevonatos körtekercselt acél basszus húrkészletének "hibrid" bevonatos változata. A .135 mély B húr hozzáadásával ez a szett optimális azon a zenészek számára, akik a kényeles húrnyomás, a tiszta alaphangok és a mennydörgő, mégis feszes mélyek ideális kombinációját keresik. 34" menzúrájú basszusgitárokhoz alkalmas.

Vonatkozó típusok: Basszus5 húros basszusBevonatos

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.