Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Donner Mikrofontartó kar asztali rögzítővel

Do-MS-1 -EC2810-

Ideális választás otthoni stúdiók számára: Az MS-1 egy háromtengelyes állítható, sokoldalú asztali boom mikrofontartó kar, amely szinte bármilyen professzionális hangfelvevő eszközt képes megtartani, szinte bármilyen szögben és magasságban, így gamerek és podcast közvetítők számára ideális.

DONNER boom kar: Az MS-1 profi asztali boom mikrofonkar, gégecsöves dizájnjával és belső rugóival, valamint asztali C-rögzítővel 360°-os forgatható megoldást jelent, bármilyen helyzetben és szögben használható.

Strapabíró mikrofontartó kar: A mikrofontartó kar prémium minőségű fémből készült. Függőlegesen 84 cm-re, vízszintesen pedig 82,5 cm-re nyúlik. 9,5 mm-es és 15,9 mm-es adapterekkel a legtöbb profi mikrofon csatlakoztatható (pl. BLUE YETI, SHURE, RODE, AT2020).

Teherbírás: 0,5-1,5 kg

Gégecsöves, belső rugós dizájn: rejtett kábelrendező rendszer kifejezetten live streaminghez és videókészítéshez kifejlesztve, így nem az asztalon tekergőznek a kábelek és rengeteg hely felszabadul. Egyszerű és stílusos dizájn, hogy professzionálisan alkothass.

Stabil, állítható mikrofonállvány: A satu akár 63 mm vastagságú asztallaphoz is stabilan rögzíthető, így elkerülhető a vibráció által keltett felesleges zaj. Csavarral állítható a rugók feszessége, így könnyedén a megfelelő szögbe állíthatod a mikrofonodat.

Vonatkozó típusok: MikrofonhozEgyéb állványÁllvány

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.